TKTX Yellow - Pijnloze tattoo ervaring

TKTX Yellow is een verdovende crème zalven die speciaal zijn ontworpen om pijn te verminderen tijdens cosmetische ingrepen, waaronder tatoeages. Deze zalven zijn ideaal voor diegenen die angstig zijn voor pijn tijdens dergelijke procedures. TKTX Yellow staat bekend om zijn ongeëvenaarde verdovende werking, waardoor je vrijwel geen sensatie op je huid zult voelen, wat het perfect maakt voor tattoo's en cosmetische ingrepen.

Lees meer

Enig resultaat

2+1 gratis

5 voor €50 + gratis numb spray

 10,95

Wat is TKTX Yellow?

TKTX Yellow is een verdovende crème die diep in de huid werkt door de bloedvaten en zenuwuiteinden te manipuleren. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het tatoeëren of andere cosmetische procedures vrijwel niets voelt.

Hoe werkt het?

In tegenstelling tot sommige andere verdovende zalven, beïnvloedt TKTX Yellow de vaardigheid van de tatoeëerder niet, omdat het op waterbasis is. Deze waterbasis zorgt ervoor dat er geen vettig residu op de huid achterblijft, waardoor het gemakkelijker wordt om een tattoo aan te brengen. TKTX Yellow is een van de snelst werkende verdovende crèmes in het TKTX-assortiment. Het duurt gemiddeld slechts 45 minuten voordat de ingesmeerde plek volledig verdoofd is, met een verdoving die tot 2 tot 4 uur kan aanhouden. Deze crème kan worden gebruikt voor verschillende cosmetische ingrepen.

Zijn er bijwerkingen van TKTX zalf?

TKTX zalf is verkrijgbaar zonder recept en heeft bijna geen bijwerkingen, waardoor het geschikt is voor bijna iedereen. Het is echter altijd verstandig om een huidtest uit te voeren voordat je het gebruikt tijdens cosmetische ingrepen, om eventuele allergieën te identificeren.

Wanneer TKTX zalf niet gebruiken?

Hoewel TKTX zalf over het algemeen veilig is, wordt het niet aanbevolen voor bepaalde groepen mensen, waaronder degenen die geneesmiddelen op recept gebruiken, ouderen, moeders die borstvoeding geven en zwangere vrouwen. Het is belangrijk om medisch advies in te winnen voordat je TKTX zalf gebruikt als je tot een van deze groepen behoort.