TKTX Black

Ben je op zoek naar een effectieve verdovende zalf voor cosmetische ingrepen? Ontdek TKTX Black, ook bekend als TKTX Zwart, de perfecte oplossing voor een pijnloze ervaring bij diverse cosmetische procedures. TKTX Black biedt niet alleen verlichting van pijn en jeuk, maar zorgt ook voor een comfortabele behandeling zonder ongemak. Lees verder voor gedetailleerde informatie over TKTX Black, inclusief gebruik, ingrediënten, toepassingsinstructies, waarschuwingen en specificaties.

Lees meer

Toont alle 2 resultaten

2+1 gratis

5 voor €50 + gratis numb spray

2+1 gratis

5 voor €50 + gratis numb spray

 11,95

TKTX Black is een verdovende zalf die speciaal is ontwikkeld voor het verlichten van pijn en jeuk tijdens cosmetische ingrepen. Deze zalf is geschikt voor diverse behandelingen, waaronder het laten zetten van een tatoeage, het plaatsen van een piercing, het waxen of laseren van haar, en nog veel meer.

Ingrediënten van TKTX Black

TKTX Black bevat een unieke combinatie van actieve ingrediënten, waaronder 8% lidocaïne, 0,8% prilocaïne en 2% adrenaline (epinefrine). Deze ingrediënten zorgen voor een langdurige verdoving, waardoor de behandeling comfortabeler wordt voor de patiënt.

Gebruiksaanwijzing van TKTX Black

Het aanbrengen van TKTX Black is eenvoudig. Volg deze stappen voor een optimale ervaring:
  1. Reinig de huid grondig met water en zeep.
  2. Bedek het gewenste gebied met een warme handdoek gedurende 5 minuten.
  3. Droog de huid goed af voordat u TKTX Black aanbrengt.
  4. Breng een dunne laag TKTX Black aan op het te behandelen gebied.
  5. Bedek de zalf met plastic folie en laat het gedurende minimaal 1 uur inwerken.
  6. Verwijder de folie en reinig het gebied met een schone doek voordat u de ingreep uitvoert.

Waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen

TKTX Black is niet geschikt voor iedereen. Raadpleeg altijd een arts voordat u dit product gebruikt, vooral als u gezondheidsproblemen heeft of medicijnen gebruikt. Vermijd contact met de ogen en gebruik TKTX Black alleen op de aangegeven oppervlakken van de huid.

Overige productspecificaties

TKTX Black is pH-neutraal en geschikt voor alle huidtypes. De verdovende werking treedt snel in en kan tot 5 uur aanhouden, afhankelijk van het huidtype. Deze zalf is veilig te gebruiken voor diverse cosmetische ingrepen en heeft geen invloed op de kleuring na het tatoeëren. Kies voor een pijnloze en comfortabele cosmetische ervaring met TKTX Black. Bestel vandaag nog uw tube TKTX Black bij nopaintattoo.nl en geniet van een zorgeloze behandeling!