TKTX Gold

TKTX GOLD (ook wel TKTX goud ) is een verdovende zalf voor het pijnloos ondergaan van cosmetische ingrepen en/of chirurgische ingrepen. Ook dient TKTX crème ter verlichting van eventuele jeuk ten gevolge van deze ingrepen. Met TKTX Goud ervaar je deze behandelingen zonder ongemak.

Lees meer

Toont alle 2 resultaten

2+1 gratis

5 voor €50 + gratis numb spray

2+1 gratis

5 voor €50 + gratis numb spray

 10,95

Verrijk je Tattoo-ervaring met TKTX Gold bij nopaintattoo.nl

Ben je toe aan een meesterwerk op je lichaam, maar twijfel je vanwege verwachte ongemakken? Omarm pijnvrije tattoosessies en ontgrendel een nieuw niveau van tevredenheid over tatoeëren met TKTX Gold, exclusief verkrijgbaar bij nopaintattoo.nl!

We erkennen dat de reis naar je gewenste lichaamskunst niet alleen draait om het uiteindelijke resultaat - het gaat ook om de ervaring. Daarom zijn we verheugd TKTX Gold te introduceren, een revolutionaire oplossing die bedoeld is om de manier waarop je het tatoeëren benadert te herdefiniëren.

TKTX Gold is geen gewone verdovende crème - het is een gamechanger in de tatoeage-industrie. Met precisie en zorg ontworpen, zorgt deze krachtige topische verdoving voor minimaal ongemak tijdens het tatoeëren, wat een naadloze en plezierige ervaring garandeert voor zowel jou als je tattoo-artiest.

Ervaar het verschil met TKTX Gold:

 1. Ongelijke doeltreffendheid: TKTX Golds geavanceerde formule levert ongeëvenaarde verdovingskracht, waardoor je comfortabel en ontspannen blijft tijdens je tatoeagesessie.
 2. Snelle werking: Vaarwel lange wachttijden. TKTX Gold werkt snel, waardoor je zonder vertraging aan je tatoeage-avontuur kunt beginnen.
 3. Langdurige verlichting: Neem geen genoegen met vluchtig comfort. TKTX Gold biedt langdurige verdovende effecten, waardoor je gedurende je sessie aanhoudende verlichting ervaart.
 4. Vertrouwd door professionals: Gerespecteerd door tattoo-artiesten over de hele wereld, heeft TKTX Gold een reputatie opgebouwd vanwege zijn uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid. Sluit je aan bij de tevreden klanten die het voordeel van TKTX Gold hebben omarmd.

Klaar om je tattoo-ervaring naar nieuwe hoogten te tillen? Verken de ongeëvenaarde voordelen van TKTX Gold bij nopaintattoo.nl. Zeg vaarwel tegen pijn en hallo tegen een wereld van tatoeëren met TKTX Gold van nopaintattoo.nl!

Eenvoudige stappen om TKTX Crème voor verdoving te gebruiken

 1. Begin met het reinigen van het gebied waar je je tattoo of laserbehandeling krijgt met water en zeep.
 2. Leg voorzichtig een warme handdoek op de huid gedurende ongeveer 5 minuten om de poriën te openen, zorg er vervolgens voor dat het gebied volledig droog is.
 3. Breng een ruime hoeveelheid TKTX verdovingscrème aan op het gebied en masseer het goed in.
 4. Voeg, nadat de crème goed in de huid is gemasseerd, een tweede dikke laag TKTX-crème toe, ongeveer 1/8" of 2-3 mm dik.
 5. Bedek de TKTX-crème met plastic folie om het warm te houden en uitdroging te voorkomen. De warmte helpt de crème te activeren.
 6. Laat de TKTX-crème en folie 45-60 minuten op zijn plaats voordat je aan je tattoosessie begint. Voor langere procedures kun je de crème over het hele werkgebied aanbrengen en het in secties verwijderen zoals nodig.
 7. Na de aangegeven tijd, verwijder je de plastic folie en veeg je overtollige crème weg voordat je met de behandeling begint. Je huid moet gevoelloos blijven gedurende 3-5 uur, afhankelijk van je huidtype en de locatie van het behandelde gebied.