Belangrijke informatie voor gebruik van onze producten

Wij willen we graag dat je een optimale ervaring hebt met onze producten. Voordat je ze gebruikt, willen we je echter attent maken op enkele cruciale punten en producten:

2+1 gratis

10 voor €75 + gratis numb spray

 10,95

2+1 gratis

10 voor €75 + gratis numb spray

 10,95

2+1 gratis

10 voor €75 + gratis numb spray

 10,95

1. Allergietest Aanbevolen: Als je onze producten voor de eerste keer gaat gebruiken en niet zeker weet of je allergisch bent voor de ingrediënten in de crème, raden we je ten zeerste aan om eerst een allergietest uit te voeren. Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op een klein stukje huid voordat je het volledig toepast tijdens je sessie of behandeling.

2.Allergische Reactie: In het geval van een allergische reactie, zoals huidirritatie, jeuk of uitslag, kan No pain tattoo hiervoor geen verantwoordelijkheid nemen en kunnen we geen verdere assistentie bieden. Wees dus voorzichtig en bewust van mogelijke allergische reacties.

3. Ingrediënten: Onze crème bevat de volgende ingrediënten:

   – Lidocaïne

   – Prilocaïne

   – Epinephrine

   – Neutrale crème

4. Houdbaarheid: Elke ongeopende tube van TKTX heeft een houdbaarheidsdatum van ongeveer 2 jaar, vermeld bovenop de tube. Zodra je de tube hebt geopend en niet de volledige inhoud hebt gebruikt, raden we je aan het product binnen een week te gebruiken. Na opening kan er enige verkleuring optreden als gevolg van blootstelling aan lucht, maar dit heeft geen invloed op de effectiviteit van de crème.

5. Optimale Werking: Als het product na opening langer wordt gebruikt dan door ons aanbevolen, kunnen we niet garanderen dat de werking nog optimaal is, zoals bij de eerste opening.

Waarschuwing: No pain tattoo

 kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor allergische reacties op onze producten. We raden je aan om voorzichtig te zijn en deze informatie zorgvuldig te overwegen voordat je onze producten gebruikt.

Als je vragen of zorgen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We zijn er om je te helpen en ervoor te zorgen dat je een veilige en bevredigende ervaring hebt met onze producten.